THE CRANE POOL FORUM thecranepool.net (.com)


Forum Home

Master Index of Archived Threads


Trouble Posting?

metirish
Jun 29 2005 02:15 PM

Anyone else having troouble posting , several times I have replied to a thread only for it not gp through, infact this is my fourth time posting this

ScarletKnight41
Jun 29 2005 03:40 PM

It's been glitching for the last half hour or so, but it seems to be on the mend.

cooby
Jun 30 2005 10:49 PM

yes

metirish
Jul 01 2005 10:06 AM

This is very frustrating, I am having trouble posting again today, when I click submit it goes to a page that says...post not specified, any admins have any clues?

Willets Point
Jul 01 2005 10:34 AM

No trouble for me.

My trouble is coming up with anything worthwhile to post.

cooby
Aug 05 2005 08:20 AM

Is anybody else experiencing slowness the past three days, on and off?

cooby
Aug 05 2005 11:16 AM

Oh come on, it can't just be me. It took three minutes to get to the point where I could post this

Edgy DC
Aug 05 2005 11:21 AM

I have slowness.

And stillness.

Bleakness also.

cooby
Aug 05 2005 11:22 AM

Thank you! I just needed to know I'm not alone out here...

KC
Aug 05 2005 11:32 AM

I've hit some speed bumps over the last couple of days. I just go somewhere
else and come back and it's ok so I didn't pay it much mind. Netgestion?

Willets Point
Aug 05 2005 12:09 PM

Slow.

metirish
Aug 05 2005 02:20 PM

it's slower than a wet week in Ireland.

KC
Aug 05 2005 02:46 PM

Yeah, it's been good and bad. I opened the first five forums and closed them
in under a half minute and then this one just hung and hung and hung.

Reminds me of the 14400 days ... mammaries.

KC
Aug 07 2005 03:21 PM

For what it's worth, I'll call them tomorrow morning and find out if there's a
reason for the slowwwwwnessssss.

metirish
Aug 07 2005 07:47 PM

Thanks KC, maybe some hands need to be greased, let us know.

KC
Aug 08 2005 06:19 PM

"This is regarding the issue you were facing with cyber message board .We check from our end and we are able to load the cyber message board without any problem."

Yes, thanks ... it's clearly all in my head. And six other heads around the country.

cooby
Aug 08 2005 07:30 PM

I am certainly not greasing any palm that gives me that kinda smart alecky answer!

Thanks for trying, KC

Rockin' Doc
Aug 08 2005 11:08 PM

Come on cooby, you know a lame ass response when you see one.

Rockin' Doc
Aug 08 2005 11:10 PM

To the Technical Support Staff:

Bite Me!

Sincerely,
Rockin' Doc

cooby
Aug 09 2005 08:17 AM

I think they are full of beans. Or worse.

KC
Aug 09 2005 09:51 AM

Well, for now let's just be patient. There are times when it takes about ten
seconds for the board to load and then there are others when I can click on
every forum, hit the back button, and sucessfully get into all of them in un-
der a minute. And the speed isn't necessarily always the server, a connection
is only going to be as fast as the weakest link between here and there.

I have a couple people out this week in my department and I'll be pretty busy
during the workdays so I'm not going to bust support's pelotillas over 10-15
seconds here and there.

Rockin' Doc
Aug 09 2005 01:10 PM

Ahhhh, I was just tryin' to have a little fun. I didn't mean nothin' by it, honest.

I promise to play nice with the others.